Trimiteti la imprimanta

Cum functioneaza?

                       

Ce este si cum functioneaza tigara electronica
 
Tigara electronica este considerat produsul secolului, prin care se poate renunta la fumatul traditional. Aceasta a fost inventata acum 2-3 decenii, iar actuala forma a aparut acum 3-4 ani. Tigara electronica este un dispozitiv de vaporizare microelectronic, care foloseste un sistem de atomizare avansat.

Tigara electronica reprezinta o alternativa mai sanatoasa la fumatul clasic si este una dintre cele mai usoare metode de renuntare la fumat, deoarece, pe langa continutul de nicotina pe care il ofera aceasta, este similara cu tigara clasica si chiar scoate un abur inofensiv similar fumului de tigara - utilizatorul va aspira acest abur exact ca la o tigara obisnuita, iar in timpul aspirarii se va aprinde un led la capatul
produsului care imita jarul, pentru un efect vizual complet identic. Astfel, cel care o va folosi va simti atat din punct de vedere psihologic, cat si din punct de vedere al mimicii aceleasi senzatii ca atunci cand fumeaza o tigara normala. Tigara electronica se poate transforma intr-un substituent perfect pentru orice tip de tigara ati fumat inainte datorita cartuselor care au concentratii de nicotina diferite, precum si o varietate de arome.

Tigara electronica este un produs revolutionar care satisface atat nevoia de nicotina (care creeaza dependenta), cat si nevoia psihologica - gestul de a fuma - "ticul". Practic, aceasta este si marea diferenta intre tigara electronica si celelalte metode de renuntare la fumat: plasturi cu nicotina, guma de mestecat - asigura acest confort psihologic si este mult mai usor acceptat de psihic (fumatorul nu mai simte nevoia de a mai fuma tigari clasice, datorita iluziei tactile, senzoriale si vizuale). Asadar, prin folosirea tigarii electronica renuntam la circa 4000 de substante (atat contine fumul de tigara) dintre care aproximativ 400 sunt cancerigene si nocive. In plus, aburul pe care il emit tigarile electronice este inofensiv si, astfel, se elimina fumatul pasiv. Lichidul cu care se reincarca cartusele contine propilen-glicol sau glicerina vegetala-substante care sunt utilizate in industria alimentara si farmaceutica si un lucru foarte important nu polueaza, deci protejeaza mediul inconjurator.

Beneficiile tigarii electronice