Tigara Electronica  -  Articole

 • Garantie
  GARANTIA OFERITA ESTE DE 6 LUNI!!!
 • Cum functioneaza?
  Tigara electronica este un produs revolutionar care satisface atat nevoia de nicotina (care creeaza dependenta), cat si nevoia psihologica - gestul de a fuma...
 • Intrebari frecvente
  Care este costul lunar daca fumez o tigara electronica? Costul mediu lunar al unui fumator de tigari electronice reprezinta doar 15% din costul lunar mediu al unui fumator de tigari clasice...
 • Opinii - Testimoniale
  M-am obisnuit cam in 2-3 zile - este putin diferita fata de tigarile normale. Costurile sunt extraordinar de mici. La inceput am crezut ca este o minciuna - am luat tigara mai mult la rugamintea logodnicei mele...
 • Cum cumpar?
  LIVRARE GRATUITA IN LOCALITATILE DIN TARA pentru comenzi ce depasesc 250 de lei!


Articole
MANIPULARE - Tigarile electronice afecteaza plamanii?

Dupa cum probabil stiti, o alta stire „bomba” despre tigarile electronice a fost ca ar afecta plamanii! Am cautat si eu comunicatul de presa oficial, dat de catre cercetatori, pe care l-am gasit, iar acesta suna cam asa: „Expertii avertizeaza ca tigarile electronice pot afecta plamanii!”

MANIPULARE - Explozia bateriei tigarii electronice!

Desi in Romania nu s-a inregistrat nici o explozie de baterie pana acum… desi de incingeri in priza, sau arderi am mai auzit, va recomand sa NU MAI FOLOSITI TIGARI ELECTRONICE IEFTINE, DE PROASTA CALITATE!

MANIPULARE - Lichidul pentru tigarile electronice contine antigel?

Toata povestea cu tigara electronica care este periculoasa si cancerigena a pornit de la un studiu realizat de FDA (FOOD and DRUG Administration) care a testat 18 cartuse de la 2 companii din industrie. 

MANIPULARE - Metale grele in tigara electronica!

Presa vuieste de ceva timp incoace despre cat de periculoase si daunatoare sunt tigarile electronice, deoarece contin metale „grele”. Daca am lua de bune toate informatiile care au aparut in ultima vreme in presa, probabil ca ne-am lasa de vapat. Totusi, noi stim ca multe dintre aceste articole nu sunt decat o modalitate de a manipula populatia. 

De ce unele magazine ofera produse foarte ieftine

Daca gasesti un pret foarte mic, trebuie sa iti pui un semn de intrebare. Produsul nu va fi eficient pentru tine, poate chiar daunator. 

Despre fumat

Fumatul pasiv ucide 600.000 de persoane in fiecare an. La nivel global, aproximativ o treime dintre adulti sunt in mod regulat expusi fumatului pasiv.

Principalele 10 adevaruri despre tigarile din tutun!

De cate ori o persoana isi aprinde o tigara clasica aceasta isi pune in pericol sanatatea, isi scurteaza speranta de viata si isi arunca banii pe fereastra. 

Monoxidul de Carbon (CO)

Monoxidul de carbon (CO) este un gaz toxic, potential letal, fiind produs prin "tragerea" din tigara, trabuc ori pipa.

Folosind tigara electronica nu ramai tot dependent de ceva?

Fumatul clasic prosteste!

Fumatul duce la scaderea inteligentei, afectand anumite zone din creierul uman.

Se poate renunta la fumat folosind tigara electronica?

Cu ajutorul tigarii electronice puteti sa reduceti treptat cantitatea de nicotina de care sunteti dependent, folosind e-liquid cu diferite concentratii de nicotina. 

Mucurile de tigari - deseuri toxice

Un singur muc de tigara e suficient pentru a contamina un litru de apa si a otravi jumatate dintre pestii care traiesc in ea.

E-liquidele tigarilor electronice au o calitate foarte buna!

S-a constatat ca „ e-liquidele pentru tigarile electronice au o calitate surprinzator de buna!”, dar si ca nivelul de nicotina din e-liquide a fost in conformitate cu cel afisat pe eticheta.

Aerul expirat dupa stingerea tigarii este in continuare toxic

Respiratia fumatorilor poate fi daunatoare pentru sanatatea celor din jur si in special a copiilor.

Tigarile electronice - din ce in ce mai populare la Hollywood!

Printre vedetele care fumeaza tigari electronice amintim: Johnny Depp, Katherine Heigl, Leonardo DiCaprio, Eric Roberts...

Cum sa curatati atomizorul!

O alta lectie valoroasa in ingrijirea atomizorului o reprezinta ingrijirea de peste noapte. In timp ce acest lucru ar putea suna complicat, este ceva ce toata lumea poate si ar trebui sa faca.

De ce sa renunt acum la fumat?

Dupa 24 de ore sansele unui atac de cord scad simtitor.
Dupa 48 de ore capacitatea de a mirosi si gusta se va imbunatati.

Consecintele inhalarii involuntare a fumului de tigara!

Datele stiintifice confirma ca expunerea nou-nascutului la fum de tigara produce sindromul de moarte subita.

Testul FAGERSTROM - Puteti afla gradul de dependenta de nicotina

Aflati dependenta de tutun!

Fumatul in Europa si Romania

Mai mult de 5 milioane de oameni mor in fiecare an din cauza efectelor tutunului - mai mult decât prin HIV/SIDA, malarie şi tuberculoza la un loc.