Tigara Electronica  -  Articole  -  Cum sa curatati atomizorul!

 • Garantie
  GARANTIA OFERITA ESTE DE 6 LUNI!!!
 • Cum functioneaza?
  Tigara electronica este un produs revolutionar care satisface atat nevoia de nicotina (care creeaza dependenta), cat si nevoia psihologica - gestul de a fuma...
 • Intrebari frecvente
  Care este costul lunar daca fumez o tigara electronica? Costul mediu lunar al unui fumator de tigari electronice reprezinta doar 15% din costul lunar mediu al unui fumator de tigari clasice...
 • Opinii - Testimoniale
  M-am obisnuit cam in 2-3 zile - este putin diferita fata de tigarile normale. Costurile sunt extraordinar de mici. La inceput am crezut ca este o minciuna - am luat tigara mai mult la rugamintea logodnicei mele...
 • Cum cumpar?
  LIVRARE GRATUITA IN LOCALITATILE DIN TARA pentru comenzi ce depasesc 250 de lei!


Cum sa curatati atomizorul!
Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul  Tipareste articolul  Trimiteti acest articol prin e-mail, unui prieten
Cum sa curatati atomizorul!
Cum sa curatati atomizorul!

Cand curatati punctele de conexiune, luati o carpa fara scame sau tesut neted si curatati in si in jurul partilor care conecteaza bateria si atomizorul. Asigurati-va ca orice material utilizat este curat si nu are o tendinta de a se sfasia. Ultimul lucru de care aveti nevoie este de fire aleatoare in zona de conexiune. Acest lucru nu numai ca poate provoca intreruperi de curent electric, dar poate fi, de asemenea, foarte periculos in cazul in care oricare dintre aceste particule ajung în interiorul atomizorului. Dupa ce v-ati asigurat ca conexiunile exterioare sunt curate, luati o bucata de tesut sau panza si stergeti zona din jurul orificiului de aerisire al atomizorului. Asigurati-va ca nu ramane ceva lichid sau material pe conexiune.


Unele persoane utilizeaza o bucata de panza sau o bucata de tesut in scopul de a absorbi orice lichid ramas. Este totusi o problema, in special cu persoanele care sunt noi in utilizarea tigarilor electronice; in timp ce faceti acest lucru, s-ar putea, din neatentie, sa lasati anumite scame in interiorul carcasei atomizorului dumneavoastra. Este, probabil, cel mai bine sa curatati atomizorul fara a pune vreun obiect strain in el.


O alta lectie valoroasa in ingrijirea atomizorului o reprezinta ingrijirea de peste noapte. In timp ce acest lucru ar putea suna complicat, este ceva ce toata lumea poate si ar trebui sa faca. Pe tot parcursul zilei puneti lichid in filtru si lichidul este drenat constant in camera atomizorului. Chiar daca sunteti foarte atent sa nu supraincarcati si sa inundati atomizorul, o parte din lichid va ajunge acolo. Acest lichid lasat in interiorul atomizorului poate provoca probleme cu gustul - va fi un gust de statut, precum si o acumulare de particule in jurul bobinei, ceva care poate provoca cu siguranta o degradare a componentelor, daca este lasat astfel.

O teorie cu privire la curatarea atomizorului se refera la desfacerea tigarii. Astfel, puneti atomizorul sa se scurga, cu partea de la baterie in sus, pe un servetel sau carpa absorbanta. In acest fel, dupa o noapte, puteti vedea lichidul scurs pe servetel.

Un alt mod, mai proactiv, pentru a accelera acest proces este de a pune un servetel peste atomizorul dumneavoastra, pe partea de conexiune a bateriei. Apoi suflati usor in gaura. Pe masura ce suflati veti auzi un sunet bolborosit, insa orice lichid suplimentar este eliminat de la bobina de incalzire. In timp ce faceti acest lucru, sa acordati o atentie deosebita la respiratie, sa nu intre accidental saliva in carcasa bobinei. Repetati acest lucru pana cand nu mai auziti nici un sunet de bolborosit. Dupa ce ati facut acest  lucru, puneti atomizorul in picioare, pe o bucata de servetel curata, si, veti observa ca lichidul suplimentar de pe peretii atomizorului va curge pe servetel.Alte articole:
MANIPULARE - Tigarile electronice afecteaza plamanii?
MANIPULARE - Metale grele in tigara electronica!
MANIPULARE - Lichidul pentru tigarile electronice contine antigel?
MANIPULARE - Explozia bateriei tigarii electronice!
Folosind tigara electronica nu ramai tot dependent de ceva?
De ce unele magazine ofera produse foarte ieftine
Principalele 10 adevaruri despre tigarile din tutun!
Se poate renunta la fumat folosind tigara electronica?
E-liquidele tigarilor electronice au o calitate foarte buna!
Aerul expirat dupa stingerea tigarii este in continuare toxic